De bruidsfotograaf die jullie huwelijksreportage liefdevol weergeeft!

Vanaf onze eerste bespreking ondersteun ik jullie met tips en ideeën. Ik ga mee om de locatie te bekijken en de mooiste plekjes te vinden. Ik wil alles weten over jullie droomhuwelijk om zo helemaal een beeld te krijgen van wat jullie willen.

Op de dag zelf ben ik er helemaal voor jullie eventueel chauffeur ik jullie met de Mercedes naar de trouwlocatie. Jullie hoeven alleen maar te stralen en natuurlijk ja te zeggen. We maken er samen een onvergetelijke dag van.

Bruidsreportage

500dagdeel

Voorbespreking bij jullie thuis. Locatiecheck. Gebruik van trouwauto (Mercedes C180) in overleg. Artistieke nabewerking van meerdere foto's. Aanlevering digitale bestanden via We Transfer.

  • bruidsreportage 4 uur
Bruidsreportage

900gehele dag

Voorbespreking bij jullie thuis. Locatiecheck Gebruik van trouwauto (Mercedes C 180) in overleg. Artistieke nabewerking van meerdere foto's Aanlevering digitale bestanden via We Transfer.

  • bruidsreportage 7 uur
  • Online fotopresentatie
Bruidsalbum maken

200exclusief album

Jullie foto's verwerkt in een professioneel luxe foto-album. inclusief een gratis canvas of afdruk (incl. passepartout) van jullie mooiste foto op A3 formaat. Exclusief de prijs van het door jullie gekozen foto-album

  • Luxe foto-album
  • Online fotopresentatie

Wil je meer weten of heb je nog vragen

Jullie kunnen altijd telefonisch of via de mail contact met mij opnemen voor alle vragen. Hier zijn verder geen kosten of verplichtingen aan verbonden. Ik help  graag om jullie mooiste dag helemaal te laten slagen.

Contact