“Helemaal als jezelf Perfect op de foto”

Je wilt er graag goed uitzien op een foto, maar toch vind je foto’s van jezelf vaak niet goed genoeg. Eigenlijk wil je de perfecte foto. Hij moet stralend zijn, geen nerveuze trekjes vertonen en ook nog scherp! Is dat teveel gevraagd??? Nee hoor bij Monique ga je gegarandeerd Perfect op de foto. Zij zorgt ervoor dat je ontspannen bent, ze zorgt voor een echte lach, en natuurlijk is ze niet voor niks fotograaf. Monique zorgt voor de perfecte foto.

Foto’s zijn een perfecte manier om sfeer en gevoelens over te brengen. Een verhaal, advertentie of sollicitatie komt krachtiger over met een juist gekozen foto. We herkennen allemaal feilloos een echte lach of “gemaakte” lach die alleen voor de portretfoto is bedoeld. Monique legt je unieke en mooiste uiterlijke kenmerken vast, zij ondersteunen je persoonlijkheid en maken wie je bent.

We bespreken van tevoren hoe je precies op de foto wilt. De keuze voor een studioportret of portret met natuurlijk licht bepaalt mede een stuk van wat je uit wilt stralen. En dan heb je natuurlijk ook nog de keuze van een foto met kleur of een foto in black & white, wat weer een compleet ander beeld van jezelf laat zien.