Portretfotografie

Foto’s zijn een perfecte manier om sfeer en gevoelens over te brengen. Een verhaal, advertentie of sollicitatie komt krachtiger over met een juist gekozen foto. We herkennen allemaal feilloos een echte lach of “gemaakte” lach die alleen voor de portretfoto is bedoeld. Monique legt je unieke en mooiste uiterlijke kenmerken vast, zij ondersteunen je persoonlijkheid en maken wie je bent.

Een portretsessie kan plaats vinden in de studio of op locatie.

We bespreken van tevoren hoe je precies op de foto wilt. De keuze voor een studioportret of portret met natuurlijk licht bepaalt mede een stuk van wat je uit wilt stralen. En dan heb je natuurlijk ook nog de keuze van een foto met kleur of een foto in black & white, wat weer een compleet ander beeld van jezelf laat zien.

Voor je social media portret is het gelden weer andere regels. Het mooiste is als je hier vanaf links de camera inkijkt. Profielfoto’s op de social media staan namelijk altijd aan de linkerkant van je informatie. Hier kun je met je foto ook iets laten zien van je benaderbaarheid, vriendelijkheid en je zakelijke uitstraling.

Je ontvangt indien je wenst een advies over de kleuren en kleding die je het beste kunt dragen voor een portret.