Portret in het water

Portret in het water

Efforts fotografie zonsondergang
Danny ging mee voor de portretshoot in het water. Op een mooie zomeravond tegen zonsondergang vond de shoot plaats in Linden bij het haventje

Omdat ik wel eens iets anders wou dan een standaard portret, besloot ik om een portret in het water te maken. Het mooiste is natuurlijk om dan ook gebruik te maken van de zonsondergang. De locatie was snel gevonden. Bij het haventje in Linden konden we eerst een aantal standaard poses uit proberen om het model op zijn gemak te stellen en voor mij om te kijken hoe hij reageerde op de camera. Dit ging allemaal supergoed. Danny mijn model is niet alleen jong maar ook mooi en spontaan genoeg om ook nog op een bootje te klimmen en in de mast te hangen. Op naar het strandje.

 

Dinsdag was het een beetje regenachtig geweest, maar de avond was niet te koud en het water was al flink opgewarmd afgelopen weken. Danny was dan ook totaal ontspannen, wat dit supermooie portret in het water opleverde

water portret
Je zou zeggen doel bereikt, klaar!!! Haha ik had echter nog een leuk geintje in petto om deze fotoshoot echt leuk te maken. Mijn holy powder!!!

holy powder fotoshoot in water
We hadden een beetje pech dat het waaide. Gelukkig had Danny zijn vriend bij zich die het poeder wel op hem wilde spuiten.

waterportret ondergaande zon

 

water fotografie
Rest mij nog te zeggen dat het holy powder makkelijk uit te wassen is en dat ik Danny heel dapper vond omdat het rond 21.30 uur echt wel koud werd

2 Comments

  Danny Hoekjan

  Als eerst wil ik Monique heel erg bedanken voor de geweldige photoshoot die ik heb mogen doen. Monique is een fotografe die boordevol creatieve ideeen zit en daarnaast vol gezelligheid en met passie de fotoshoot met de persoon doet. Je voelt je enorm op je gemak en het is gewoon een feestje om dit met haar te mogen beleven. Alleen met het lezen van het verhaal dat ze bij de foto’s zet krijg ik alweer een smile op mijn gezicht en het resultaat van de foto’s is natuurlijk ook super! Ik wens je nog heel veel succes in je verdere carrière als fotograaf en ben heel benieuwd naar je volgende shoots, ik ga je zeker volgen!

  8 juli 2015
   Monique

   Dank je wel Danny, daar wordt ik nou een heel blij mens van. Het is altijd weer leuk en spannend om met een vreemde op stap te gaan. Ook ik vond het leuk om weer nieuwe dingen uit te proberen en geniet iedere keer weer als ik de foto’s thuis ga bewerken, het is net als een cadeautje krijgen. Zo blijft het altijd een feestje.

   8 juli 2015

Comments are closed.